*** Maztermin's blog ***

centerstrek
venstreskip
hoyreskip

17/10/2009

interessang artikkel på BT…

Filed under: News,på norsk — Zinit @ 10:13

Fant denne artikkelen på BT.no i dag, og jeg må si meg helt enig.
jøden syter fortsatt på “antisemittsme”.. sist noen gjorde et seriøst forsøk på å ta knekken på de var i 1945… SLUTT Å SYTE FOR FAEN, det e 64 år siden. grow up.. israelere er som unger. når de ikke får noe de vil ha, så tar de det og skriker som bare faen når de blir ferska. og internasjonale organissjoner gir etter bare for å få de til å holde kjeft.
beklager å si det, men til tider begynner man å lure på om det var rett å stoppe utryddelsen a jødene.. kansje det hadde hvert for det bedre… sånn virker det ihvertfall til tider.
og på masinga om at “god gave us this land, its OURS!!”. ok. vis meg sjøtet fra Gud på at det er deres land… at FN bestemte seg for å opprette israel som “det forgjettede land” var den største tabben i moderne historie.
tom lehrer sa det best i “national brotherhood week”:
“Oh, the Protestants hate the Catholics,
And the Catholics hate the Protestants,
And the Hindus hate the Muslims,
And everybody hates the Jews.”

beklager til eventuelle jøder somleser dette, me uheldighvis så har alle religioner og samfunn det eksakt samme problemt. religiøse/politiske galninger i høye samfunnspolitiske posisjoner som håndhever sine egne ideer/ideologier og driter i alle andre, og dermed ødelegger for skikelige folk.(samme gjelder for flyktninger og innvandrere.) flertallet er skikkelige folk som bare jakter på et nytt liv. fåtallet driver kriminalitet og ødelegger for resten ved å gi et dårlig rykte for det landet/regionen/kontinentet de kommer fra.

melding til politikere i israel. SLUTT Å SKRIKE ANTISEMITTISME. DET ER BULLSHIT UANSETT.
og til politikere og FN. nå noen skriker antisemittisme, be de holde tett og gjøre som de får beskjed på. og ikke gi etter, de er som unger det som fører til at de få viljen sin, det holder de fast ved.

til israel: palestinerne var der først. get over it. skal man bo i et land så får man til helvette tilpasse seg til det nye landet og ikke tilpasse landet til seg selv. (kalles okkupasjon og kolonisering, generellt ikke bra). nå driver israel det eksakt samme som nazistene drev med på 40-tallet, bare på en mindre skala. og palestinere er på innsiden av gjerdene. er bare et tidsspørsmål før gassen kommer frem. mark my words. some day I will say ” I told you so”

og for de som lurer. NEI. jeg hater ikke jøder. men jeg kan ikk fordra voksne folk som oppfører seg som skrikerunger og fortsatt skriker på ting som skjedde for 64 årsiden. GET OVER IT!!!!

Powered by WordPress