*** Maztermin's blog ***

03/08/2011

Terror angrepene i Norge

Filed under: News,pÃ¥ norsk — Zinit @ 09:57

Over den siste uken hard et hvert utrolig mye skriverier I norsk og internasjonal presse om angrepene I norge.
Det er ikke overraskende I seg selv, men alle spekulasjonene er det verste.
Og nå når alle begravelsene kommer så kommer også amerikanske religiøse sekter u tog skriver at de skal demonstrere under begravelsene fordi norge ikke er fremmedhatende og fordi homo ekteskap er lovlig I norge… som om det har noe med saken å gjøre. BT sin artikkel er en av de som jeg reagerer mest på. Håper de folkene stoppes I passkontrollen og settes på første fly tilbake.
Og ser at Breivik stiller krav og forlanger ditt og datt. (ny samfunnsorden med han I en lederposisjon, klokke på cella for å nevne noe) håper politiet ikke etterkommer noen av det. Han er ikke I en forhandlingsposisjon og fortjener ingen av sine “krav”.
Når man dreper masse ungdommer og barn så har man ingen rettigheter utover det som loven krever. Og definitivt ingen “perks”.

Ser også de kristne og politiske fundamentalistene I norge utnytter situasjonen for alt den er verd. Spesiellt for å fremtivinge en debatt om islam.. ikke at det har noe med saken å gjøre heller. religiøse fanatikere finner man I alle livssyn, men de er I et mindretall og bør ignoreres. De har ingen makt sålenge folk overser de eller ber de ryke og reise.

Håper begravelsene går fint med verdighet og fred. De sørgende trenger definitivt ikke ekstremister som skriker at de fortjener å miste sine kjære.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

@maztermin
  • Powered by WordPress